Μολόχες

Πρόκειται για ένα όμορφο διαμέρισμα εμβαδού 65 τ.μ. το οποίο πήρε το όνομα του από το ιδιαίτερο φυτό “Μολόχα” το οποίο αγαπήθηκε πολύ από τα Βυζαντινά ακόμα χρόνια εξαιτίας των θεραπευτικών και θρεπτικών ιδιοτήτων του. Ο ίδιος ο Ιπποκράτης απευθυνόταν σε αυτό με τη φράση “παύει τας ωδίνας”.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον  1ο όροφο του συγκροτήματος και η πρόσβαση σε αυτό γίνεται μέσω εξωτερικής σκάλας 20 σκαλοπατιών γεγονός που καθιστά την είσοδο σε αυτό αυτόνομη. Έχει τη δική του βεράντα 18τ.μ. η οποία είναι χτισμένη με πλάκα πελεκητή και διακοσμημένη με πολλές μολόχες. Από εκεί ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει τη ξεχωριστή θέα προς το χωριό, το βουνό και το δάσος.

Οι Εσωτερικοί χώροι του διαμερίσματος αποτελούνται από:

  • Ένα (1)μεγάλο ευήλιο υπνοδωμάτιο 30 τ.μ, το οποίο περιλαμβάνει ένα (1) διπλό κρεβάτι, ένα (1)μονό κρεβάτι, έναν τριθέσιο 3θεσιο καναπέ – κρεβάτι (σε εσωτερικό σαλονάκι), μία ντουλάπα, σίδερο και μία τηλεόραση συνδεδεμένη με dvd και ηχοσύστημα.
  • Ένα (1) ευρύχωρο και ευχάριστο καθιστικό 20τ.μ στο οποίο μια μεγάλη τζαμαρία αντικαθιστά τον ένα του τοίχο δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον ένοικο του διαμερίσματος να απολαμβάνει την απερίγραπτη ομορφιά του τοπίου της Ορεινής Ελάτης καθισμένος δίπλα σε ένα παραδοσιακό χωριάτικο τζάκι. Στο καθιστικό ο ένοικος θα βρει ένα 3θεσιο καναπέ – κρεβάτι, ένα μεγάλο τραπέζι με καρέκλες, και μία τηλεόραση.
  • Μία (1) κουζίνα 11τ.μ.η οποία περιέχει ένα κρεβάτι, ένα τραπέζι με καρέκλες, όλες τις απαραίτητες οικιακές συσκευές όπως ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα, τοστιέρα αλλά και τα αναγκαία σκεύη μαγειρικής όπως πιάτα, κουτάλια, πιρούνια, ποτήρια, φλιτζάνια, μπρίκι, κατσαρόλες.
  • Ένα (1) Μπάνιο με ντουζιέρα .